Xindl X a Michal David si vše vyříkali! Tohle nám už nepište, vzkazuje!

Xindl X (foto: Dalibor Konopáč) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 10:55

Michal David je sice na Tenerife, přesto se k němu dostala informace o tom, že Xindl X napsal nový text na jednu jeho slavnou melodii. Hitmakerovi se to moc nelíbilo, pánové si to ovšem vyříkali. Někteří fanoušci to ale ještě nezaznamenali.

Jak vás stars24.cz informoval, Michal David se zlobil na písničkáře Xindla X, který použil melodii jeho slavné hitovky Colu, pijeme colu pro svou píseň Roušky, v níž kritizoval vládu. Pánové si to nakonec vysvětlili, Xindl písničku smazal ze všech platforem. 

„Rozhodně to neznamená, že bych si nestál za svými názory, které jsem v ní prezentoval. Ale psal mi Michal David, že se mu nelíbí, že jsem se při psaní tohoto komentáře k aktuálnímu dění inspiroval jeho písní Colu, pijeme colu. A protože mám Michala rád a nechci se ho dotknout, tak píseň mažu,“ sdělil fanouškům na facebooku.

Pokud si ale myslel, že tímto oznámením všechno skončí, pak se mýlil. „Buďte tak hodní a přestaňte prosím psát ty hanlivé komentáře na Michala Davida na moje a jeho stránky. My měli s Michalem vždy dobré vztahy a obzvlášť v dnešní době mi přijdou mezilidské vztahy důležitější než nějaká písnička,“ prosí příznivce.

„Na Roušky mám už novou a xindlovštější melodii a i jsem vylepšil text a během pár dnů to sem hodím. Sice už to (doufejme) nebude tak aktuální, ale zase to bude líp zahrané a líp nahrané,“ slíbil Xindl.

Témata: Xindl X Michal David