Lucie Vondráčková: V těžké chvíli si oblíbila citáty!

Lucie Vondráčková 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 9:59

Lucie Vondráčková přišla o dlouho připravovanou divadelní premiéru, vzhledem k tomu, co se děje, ji to ovšem nejspíš moc netrápí. Naději se lidem snaží dodávat tím, že na sociální síti sdílí nejrůznější inspirativní citáty.

Lucie Vondráčková oproti jiným nijak zvlášť neapeluje na fanoušky, aby dodržovali nařízení vlády a dodržovali povinnost nosit na veřejnosti roušky. Sama ovšem dala jasně najevo, že si nos a ústa zakrývá.

Co si však v současné složité situaci oblíbila, to jsou citáty, kterými zásobuje příznivce na sociálních sítích. „Nečekej na jedinečný moment, vem moment a udělej ho jedinečným,“ zní ten poslední od neznámého autora.

„Osud míchá karty, my hrajeme,“ citovala zase v pátek německého filosofa Arthura Schopenhauera. O pár dní dříve zase použila slova fyzika Isaaca Newtona. „Čas - to je prostě způsob, jakým příroda zajišťuje, aby se všechno neodehrávalo najednou,“ uvedla oblíbená herečka a zpěvačka. 

Dvojnásobná maminka měla v těchto dnech finišovat s přípravami nové divadelní hry Začátek v La fabrice, která měla mít premiéru zítra. Najednou má ale stejně jako všichni ostatní úplně jiné starosti.

Témata: Lucie Vondráčková