Josef Laufer: BOJ O ŽIVOT po rutinní operaci!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. března 2020 8:28 | Aktualizováno: 22. března 2020 12:34

Josef Laufer šel v těchto dnech do nemocnice na plánovanou operaci, ze které se ovšem stalo pořádné drama. Podle dostupných informací nyní oblíbený zpěvák bojuje o život.

Josef Laufer v posledních měsících sleduje, jak nás opouštějí jeho souputníci, kolegové a kamarádi. V říjnu nejprve odešel Karel Gott, minulý víkend pak zemřela Eva Pilarová. Teď navíc bojuje o život on sám.

Podle informací webu blesk.cz leží na koronární jednotce v Nemocnici Na Homolce, ačkoliv srdce mu doposud fungovalo výborně. Co se tedy stalo?

Zdroj serveru konstatuje, že oblíbený zpěvák dorazil do nemocnice na rutinní operaci kolene. Během zákroku srdce vypovědělo službu, naštěstí se lékařům povedlo ho nahodit. Momentálně by měl být Laufer v umělém spánku.

Laufer loni oslavil - stejně jako Gott a Pilarová - osmdesáté narozeniny. Tento týden měl svátek. „Několikrát jsem se mu snažil dovolat, ale marně. Naposledy, když jsem mu chtěl popřát k Josefovi. Měl ale vypnutý telefon. To nemívá, bylo mi to divné,“ svěřil se webu Pavel Větrovec.

Témata: Josef Laufer