Pavel Novotný: Narozeniny věnoval práci!

Pavel Novotný 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 17:27

Kulatiny za rok snad dopadnou lépe. Letošní 39. narozeniny si Pavel Novotný z pochopitelných důvodů moc neužil, a tak je raději věnoval práci na radnici v Řeporyjích. O co šlo v posledních dnech především?

Bývalý bulvární novinář a nynější starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný (ODS) měl ve středu 39. narozeniny, pořádně oslavit je ale kvůli vládním nařízením nemohl. Syn slavného baviče je proto oslavil prací.

Především se ve své městské části snažil organizovat výrobu nedostatkového zboží, a to roušek. „Vědět, že bez toho nejde starostovat, bejval bych se vyučil dámskou krejčovou,“ konstatoval na twitteru.

Sám do šití ochranných pomůcek, bez kterých se lidé nesmí pohybovat na veřejnosti, zapojil skoro celou rodinu. „Sestra si jede vlastní výrobnu, neteř rozváží. Došlo i na maminku,“ prozradil Novotný.

„Poslal jsem ji jako žehličku k řeporyjské TOP rouškarobocopgirl Simoně, která s pomocnicemi k ruce dosahuje až stachanovských výsledků. Takhle teď jedou tisíce domácností v zemi. Otec zatím ušetřen,“ dodal extrémní starosta.

Témata: Pavel Novotný