Karel Šíp končí?! S koncem března má padla!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 16:06 | Aktualizováno: 22. března 2020 15:36

Produkce televizních pořadů se kvůli koronaviru pozastavuje, výjimkou není ani populární talk show Karla Šípa. Oblíbený moderátor bude mít od konce března na nějaký čas volno. Co se bude v pátek večer vysílat?

Ještě včera měli televizní diváci možnost koukat na premiérový díl Všechnopárty se známými hosty, kterými tentokrát byli operní pěvec Štefan Margita nebo herec a moderátor Jakub Prachař. Brzy však o nové epizody přijdeme.

ČT v tomto týdnu oznámila, že nové díly talk show Karla Šípa jsou připravené pouze do konce března. Po odvysílání dosud natočených premiérových pořadů zařadí ČT do programu jejich reprízy nebo díla se stejnou stopáží.

Televize totiž kvůli snížení rizika koronavirové nákazy zastavuje natáčení svých pravidelných pořadů. V programu ČT ale zůstávají některé plánované premiéry. Kromě Všechnopárty bylo pozastaveno i natáčení pravidelných relací Na stopě či Kabinet Dr. Honzáka.

Šíp tak nemusí být naštvaný, pauzu má i jeho hlavní soupeř z konkurenční komerční televize. Prima před několika dny potvrdila, že do odvolání nepoběží ani premiérové díly Show Jana Krause.

Témata: Karel Šíp