Alice Bendová zuří: Díky, blbci, že...!

Alice Bendová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 15:25

Alice Bendová se snaží jít příkladem a dělá osvětu ohledně nošení roušek, s některými spoluobčany jí ovšem dochází trpělivost. Pokud bude vyhlášen úplný zákaz vycházení, máme děkovat blbcům.

Alice Bendová před koronavirem utekla z Tenerife domů do Česka, kde platí přísná opatření, mj. povinnost nosit roušky na veřejnosti. Ona se snaží jít příkladem, už jednou si ale postěžovala, že ne každý nařízení vlády dodržuje.

V pátek spustila kritiku znovu. S rodinou si vyrazila do lesa, kde nejsou lidi. „Pokud nám ale dají domácí karanténu, máme my, co nosíme roušky, s nikým se nesdružujeme, nechodíme do parků grilovat nebo společně se sousedy si nelupneme buřta na klacek, prostě smůlu,“ napsala na instagramu. 

„Budeme, díky blbům, trčet zavření doma,“ stýská si herečka, kterou zajímá názor fanoušků na to, co měla během včerejšího dne možnost vidět venku. 

„Chtěla jsem například poděkovat pár výrostkům tady u nás, kteří chodí bez roušek (asi frajeři) nebo třeba skupince asi šesti dětí, jejichž rodiče si myslí, že mají prázdniny nebo si od nich chtějí odpočinout a vypouštějí je pohrát si ven do ulic. Tohle prostě nepochopím! Proč prostě někdo nedokáže respektovat nařízení a ostatní lidi?“ dodala Bendová. 

Témata: Alice Bendová