Nezdolná Dagmar Havlová dál šije roušky: Tohle jí dělá radost!

Dagmar Havlová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 14:11

Dagmar Havlová snad ani neodpočívá a dál šije ve velkém roušky pro zdravotnická zařízení, která jich mají akutní nedostatek. I v současné složité situaci ji ovšem jedna věc dělá velkou radost.

Dnes už mají povinnost nosit roušky na veřejnosti všichni, Dagmar Havlová je ovšem začala šít již v době, kdy jich akutní nedostatek měli především zdravotníci. Bývalé první dámě totiž není lhostejná současná situace v naší zemi.

Jak vás stars24.cz informoval, jednu dodávku už populární herečka předala v Nemocnici Na Homolce. Tam se však zastavila jen na otočku, hned se totiž vracela do „dílny“ a pustila se znovu do práce.

Jedna věc dělá Havlové v současnou chvíli velkou radost, a to je ochota lidí pomáhat. „Stále šijeme. Řada dobrovolníků se rozrůstá. Děkuji Vám! Dnes roušky pro Národní ústav duševního zdraví Klecany,“ vzkázala na instagramu. 

„Děkujeme všem za pomoc při shánění bavlny, pomoc při stříhání, žehlení, šití. Jste úžasní lidé. Ať žije pospolitost a občanská společnost,“ napsala už dříve na sociální síti.

Témata: Dagmar Havlová