Monika Bagárová se těší na miminko: Po kom potvůrka bude?

Monika Bagárová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 12:29

Monika Bagárová se zprvu dost hroutila z epidemie koronaviru, kvůli těhotenství měla pochopitelně velké obavy. Po několika dnech se evidentně uklidnila a už vyhlíží porod. Po kterém z rodičů holčička bude?

„Přátelé, ani mě není jedno, co se momentálně děje a přiznám se, že mám opravdu strach o sebe a své blízké. Proto jsem se rozhodla zůstat doma, dokud bude potřeba,“ oznámila minulý týden těhotná Monika Bagárová. Nejspíš ji to uklidnilo, protože už zase dokáže hledat na životě pozitiva.

Především se těší na chvíli, kdy přijde na svět její první potomek, holčička. „Letí to neuvěřitelně! Už se nemůžu dočkat až tu bude s námi. Koukám na fotečky z ultrazvuku a usmívám se,“ svěřila se na instagramu.

Někdejší účastnice a nynější porotkyně SuperStar přiznala, že dcera bude spíš po tatínkovi, kterým je zápasník Makhmud Muradov. „Potvůrka naše se nám zatím ukázala jen jednou. Ručičky stále v pozici krytí MMA. Je to občas fakt sranda,“ dodala Bagárová.

Zpěvačka si jistě přeje, aby do porodu pominula epidemie koronaviru. Pokud by totiž trvala dál, nemohl by ji partner u porodu podpořit. Ministerstvo zdravotnictví totiž tento týden zrušilo výjimku a zavedlo zákaz přítomnosti otců u porodu. 

Témata: Monika Bagárová