Marek Ztracený na Mauriciu: Najednou chce domů!

Marek Ztracený s partnerkou a synem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. března 2020 11:13

Ještě v týdnu si Marek Ztracený pochvaloval, že na dovolené zatím nemusí řešit hrozbu nákazy koronavirem. Situace se ovšem během pár desítek hodin dramaticky změnila. Zpěvák a skladatel chce najednou domů.

„Je to zatím takové ‘příjemné’ drama,“ hlásil ještě ve středu Marek Ztracený z ostrova Mauricius, kde v současné situaci uvízl i s rodinou na dovolené. Tou dobou tam úřady nevěděly o jediném člověku, který se nakazil koronavirem. Situace se ale rychle změnila.

V pátek už tam evidovali 12 nakažených a zpěvák začal řešit návrat do Česka. Letadla jsou ovšem plná, a tak to nebylo jednoduché. „Sehnal jsem poslední letenky před uzavřením Emirates do 1. 7. a odlétáme příští týden,“ prozradil webu super.cz.

Život na ostrově se prakticky zastavil. „Vše je zavřené. Spousta Čechů a totální nedostatek informací. Pláže jsou uzavřené, většina lékáren také zavřených. Žádné roušky, obchody zavřené, dochází tu jídlo, letecké společnosti téměř nekomunikují. Jsme u bazénu a čekáme,“ popsal situaci zpěvák a skladatel.

Oblíbený hudebník se snaží mít přehled o dění v Česku, ačkoliv je tisíce kilometrů daleko. Dokonce na sociální síti nabídl, že pokud to jen trochu půjde, pokusí se i na dálku pomoci.

Témata: Marek Ztracený