Lucie Vondráčková s rouškou: Jsem beruška!

Lucie Vondráčková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 15:41

Také Lucie Vondráčková dodržuje nařízení vlády a na veřejnosti chodí zásadně se zakrytou tváří. Dokonce si sehnala pěkně vyvedenou roušku se zajímavým vzorem.

Od čtvrtka platí v Česku povinnost na veřejnosti nosit roušku či mít jinak zakrytý nos a ústa. Příkladem se snaží jít politici i celebrity. Známé osobnosti sdílejí na sociálních sítích fotky se zahaleným obličejem.

Nařízení se snaží dodržovat i Lucie Vondráčková. Jak vás stars24.cz informoval, na sociální síti už jednou fanouškům ukázala, jak se umí zahalit. Tehdy ovšem ještě použila šálu. Teď už to vypadá, že i ona přešla na roušky.

„Dneska jedna a la Ladybug,“ poukázala na vzor „beruška“ a nezapomněla poděkovat ženě, která jí roušku poskytla. „Moc děkuje celá naše puntíkovaná rodinka. Osud míchá karty, my hrajeme,“ dodala dvojnásobná maminka. 

Dlouho očekávaný návrat herečky a zpěvačky k divadlu se tímto odkládá. Vondráčková měla v těchto dnech finišovat s přípravami na premiéru nové divadelní hry Začátek v La fabrice, která měla mít premiéru v pondělí 23. března.

Témata: Lucie Vondráčková