Anička Slováčková a koronavirus? Opakuje to, co říkala o rakovině!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 13:50

Anička Slováčková bojuje už několik měsíců s rakovinou, teď má navíc jistě obavy i z nemoci, kterou způsobuje koronavirus. Sama ale přístup k životu nijak nemění. Jak by se podle ní měli lidé chovat?

Anička Slováčková bezpochyby patří do rizikové skupiny lidí, kteří jsou koronavirem ohroženi o něco více. Několik měsíců nazpět jí totiž lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Když tedy fanoušky vyzvala, aby se jí zeptali na cokoliv, nechyběly otázky na současnou situaci. Jak ji vnímá?

Podle dcery slavných rodičů jde o zkoušku, kterou si musíme z nějakého důvodu všichni projít. Máme však teď čas k zamyšlení se nad tím, jestli nám naše planeta nedává nějaké znamení. Sama má jedno přání. 

„Modlím se, aby to co nejdříve odeznělo a byli jsme všichni brzy v pořádku. Důležité je nepropadat za žádných okolností strachu a panice… V podstatě opakuji stejnou větu, jakou jsem odpovídala na otázky kolem rakoviny. Strach je mocná věc a nesmíme mu dovolit zatemnit nám mysl,“ píše herečka a zpěvačka.

„Zároveň ale doufám v to, že si lidé odnesou nějaké ‘ponaučení’, nebo si ujasní hodnoty. Dojde nám třeba, že nejdůležitější na světě nejsou peníze, ale naši nejbližší a čas strávený s nimi, svoboda, ve které se můžeme pohybovat a užívat si venku každého dne. Budeme si vážit lidí kolem, chovat úctu k sobě navzájem… To bych si moc přála,“ dodává Slováčková.

Témata: Anna Slováčková