Dominika Gottová: Ze stěhování do vlastního sešlo?!

Karel Gott s dcerami 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 13:10 | Aktualizováno: 20. března 2020 17:14

Dominika Gottová se od návratu do Česka těší na chvíli, kdy se konečně přestěhuje do vlastního. V posledních dnech to vypadalo, že si tento sen konečně splní. Najednou je ale zase všechno jinak.

Dominika Gottová se před několika dny chvástala tím, že si konečně našla po návratu do Česka vlastní bydlení. S majitelem bytu měla podepsat smlouvu, dokonce prozradila, že bude bydlet v pražských Vysočanech a bude tedy nablízko mamince.

Ačkoliv původně tvrdila, že se bude stěhovat už o uplynulém víkendu, všechno se zdá být úplně jinak. Podle informací webu expres.cz je nadále v azylu u kamarádky Šárky Rezkové ve středočeském Mníšku pod Brdy.

Gottová to přitom s hledáním bytu neměla vůbec jednoduché. Napoprvé ji odmítli kvůli chování jejího všudypřítomného manžela Tima Tolkkiho. Pak zaváhala ona sama, když nestihla využít nabídku, kterou jí přeposlala vdova Ivana Gottová. Minulý týden ale konečně došlo ke zvratu.

Byt v Praze už si podle svých slov zařídil i finský hudebník, který se ovšem do Česka kvůli nynějším opatřením jen tak nedostane. Momentálně Timo pobývá v Mexiku.

Témata: Dominika Gottová