Alice Bendová se zhrozila: Nechci teď potkávat cyklisty bez roušek!

Alice Bendová s partnerem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 11:50

Alice Bendová se snaží jít fanouškům příkladem, při procházce v přírodě se ale zhrozila poté, co viděla, jak se někteří lidé chovají. Na sociální síti dala jasně najevo, co si o tom myslí.

Alice Bendová už před časem vyděsila fanoušky fotografií z Tenerife, kde se koronavirus rozšířil dříve než u nás. Rychle proto vzala nohy na ramena a vrátila se do Česka, nebezpečí ale neunikla.

I ona dodržuje vládní nařízení a nosí na veřejnosti roušku. V souvislosti s tím na sociální síti apeluje na spoluobčany. „Nachodili jsme po lesích 8 km, batoh se sváčou a pitím, vodítka, miska na vodu pro psy, roušky a toaleťák pro případné neočekávané dobrodružství za smrkem,“ spustila na sociální síti. 

„Potkali jsme paní s koněm a dvěma dětmi, jen co nás z dálky viděla, nasadila roušky sobě i dětem a slušně jsme se vzájemně vyhnuli obloukem. Což ovšem neplatilo pro některé jiné lidi, kteří mají pocit, že jsou na planetě sami a roušky jsou pro ně asi trapnost,“ konstatuje herečka.

Na závěr proto připojila vzkaz. „Prosím, noste roušky i do lesa. Nechceme potkávat např. ufuněný cyklisty bez roušek! Chraňme se navzájem!“ vyzvala své fanoušky na instagramu.

Témata: Alice Bendová