František Nedvěd po operaci srdce: Nespí a nikdo za ním nesmí!

František Nedvěd

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 10:50

František Nedvěd se zotavuje po operaci srdce, musí však skousnout mnoho nepříjemností. I slavného hudebníka se totiž týká zákaz návštěv, takže za ním nikdo nesmí. To navíc není jediný problém, na který si postěžoval.

Jak vás stars24.cz zhruba před dvěma týdny informoval, František Nedvěd podstoupil životně důležitou operaci srdce, s nímž měl dlouhodobé zdravotní potíže. V pražském IKEM ho operoval známý kardiochirurg Jan Pirk, který dohlíží nad rekonvalescencí pacienta.

Známý písničkář se do ní pustil po hlavě. „Už druhej, třetí den mě nutili chodit, vstát a jít na toaletu. Myslím, že už od začátku jsem byl velmi statečnej,“ prozradil dle webu blesk.cz Top Star magazínu. 

Mladší ze slavné bratrské dvojice se nyní nachází v lázních v Poděbradech, kde se snaží dát opět dohromady. „Dneska poprvé na mě padla únava, jakou nepamatuju, protože jsem se už 14 dní pořádně nevyspal,“ přiznal, že to nemá jednoduché. 

Navíc ho ubíjí samota, jelikož návštěvy jsou v současnosti zakázané. „Já jsem se s manželkou dohodl, že tu bude se mnou. Najednou ale na mě každý koukal jako na blázna, že jsou návštěvy zakázaný. Jak to půjde, pojedu domů a budu doma s rodinou v těchto krušných chvílích,“ konstatuje Nedvěd. 

Témata: František Nedvěd