Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec: Láska v časech epidemie!

Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 9:33

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec se snaží nic nepodceňovat a nosí roušky, jak to nařídila vláda. Fanouškům se také rozhodli ukázat, jak vypadá láska v časech epidemie.

Lucie Šafářová už se fanouškům ukázala s rouškou přes tvář, ačkoliv přiznala, že se jí to protiví. „Je to realita… roušky nesnáším, ale teď to není o mě, ale o nás všech! Pojďme to porazit společně!“ vzkázala na sociální síti.

Další důkaz o tom, že vládní opatření dodržuje, podala bývalá tenistka a novopečená maminka na instagramovém profilu včera. Na fotce lidem ukázala, jak si s partnerem Tomášem Plekancem vyjadřují lásku v dobách koronavirové epidemie.

Příspěvek doplnila jasným vzkazem, v němž apeluje na odpovědnost ostatních lidí. „Čím větší bude naše disciplína, tím dříve se vrátíme k normálnímu životu!“ má jasno Šafářová.

Plekancovi navíc pomohla s videem pro fanoušky hokejové Komety Brno. Na záběrech ho skoro nepustila ke slovu. „Takže roušky povinně všichni. Chráníme sebe, chráníme jeden druhého, že? Ale do přírody můžeme,“ říká na videu, zatímco hokejista jen přitakává.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec