Eva Pilarová (†80): Dostanou fanoušci možnost se s ní rozloučit?

Eva Pilarová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2020 8:58

Eva Pilarová odešla ve chvíli, kdy situace neumožňovala konání velkého posledního rozloučení. Její manžel se ovšem této myšlenky zcela nevzdává. Dostanou fanoušci možnost se s legendární zpěvačkou rozloučit?

V tichosti a tajnosti proběhl ve středu pohřeb Evy Pilarové (†80), která dlouho bojovala s přetrvávajícími zdravotními problémy a o uplynulém víkendu nás navždy opustila. Obyčejní lidé i mnozí kamarádi se s ní ovšem rozloučit nemohli.

Vzhledem k současným vládním opatřením kvůli šíření koronaviru proběhl smuteční obřad jen za účasti nejužšího okruhu přátel. Nechyběl samozřejmě její manžel Jan Kolomazník, dorazila také Ivana Gottová.

Kolomazník už dříve ujišťoval kolegy a kamarády legendární zpěvačky, že dostanou možnost se s několikanásobnou Zlatou slavicí rozloučit. Jakmile to situace dovolí, nechá uspořádat zádušní mši. Potvrdil to i po pohřbu.

„Až pominou zákazy kvůli epidemii, bude mše v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Strahově. Ten kostel si vybrala sama Eva, protože tam chodila každý týden. Přijde i rodina a samozřejmě počítáme s fanoušky,“ řekl webu blesk.cz. 

Témata: Eva Pilarová