Roman Šebrle podstoupil testy na koronavirus: Může zpátky do televize?

Roman Šebrle a Eva Perkausová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 16:58

Roman Šebrle před časem zmizel z televizních obrazovek, protože musel do karantény. Byl totiž na dovolené v Itálii. Nakonec musel dokonce podstoupit testy na koronavirus. Umožní mu výsledek návrat do televize?

Jak vás stars24.cz informoval, Roman Šebrle patřil mezi lidi, pro které se v posledních týdnech zažilo označení „lyžaři“. Bývalý úspěšný atlet a olympijský vítěz z Arén 2004 totiž navštívil rizikový region v Itálii, kde se v Evropě nejvíce rozšířil koronavirus. 

Podle některých informací se zachoval příkladně a pobyt v zahraničí nahlásil zaměstnavateli, který ho odkázal na hygienickou stanici a přijal odpovídající opatření. Mimo jiné ho televize vyřadila z natáčení hlavní zpravodajské relace.

Jak uvádí web expres.cz, dnes by se měl Šebrle vrátit na obrazovky. Dokonce prý podstoupil testy, aby se ukázalo, zdali se nenakazil. „Jsou negativní a jsem v pořádku. Zpátky do zpráv se už moc těším,“ řekl dle serveru.

Na Šebrleho přístup si údajně stěžovali někteří kolegové z televize. Mělo jim vadit, že se v jejich očích zachoval nezodpovědně a zbytečně ohrozil ostatní.Po návratu z Itálie měl totiž ještě tři dny pracovat, až pak se uchýlil do domácí karantény. Tak uvidíme, jaká bude na pracovišti atmosféra.

Témata: Roman Šebrle