Daniel Landa dal lidem návod na přežití! Souhlasíte s ním?

Daniel Landa 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 14:20

V nynější situaci se slavné tváře snaží poradit svým fanouškům, výjimkou není ani Daniel Landa. Populární zpěvák dal lidem na sociální síti návod na přežití. Co si vzal z doporučení představitelů státu?

O osvětu se na sociální síti v současné situaci snaží také Daniel Landa. „Pochopil jsem za sebe toto: roušku je dobrý nosit hlavně proto, aby ten, kdo to už má, nakazil co nejmíň ostatních; srocovat se co nejmíň, zpomalit to, ať nechcípne zdravotní systém na kolaps a paniku,“ radí na facebooku.

Zároveň si prý uvědomuje, že ekonomika půjde ke dnu, ačkoliv nikdo nedokáže říct, jak hluboko. „Bude třeba si zachovat chladnou hlavu, nějaký řád, lásku k bližnímu a v budoucnu možná i vůli a sílu zůstat lidskou bytostí, neděsit se katastrofickými scénáři, ani nic nepodceňovat, podržet si určitý nadhled a smysl pro humor,“ píše.

Podle Landy má všechno širší souvislosti i dopady, a tak je třeba spolu v těchto chvílích držet. Sám prý ví jen to, že nic neví a že naši předkové na tom většinou byli o hodně hůř. 

Na závěr se pokusil lidem říct, aby neztráceli víru. „Jsme Češi, nikdy se nevzdáme!“ vzkázal zpěvák s tím, že o moc víc toho ani udělat nemůže.

Témata: Daniel Landa