Jak to je, Leoši? Moderátor Mareš terčem podvodníků!

Leoš Mareš 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 13:41

Celebritám se občas stává, že pomocí jejich tváře někdo propaguje něco bez jejich vědomí. Teď se podle všeho stal terčem podvodníků Leoš Mareš. Jak to tak ale vypadá, řešit to nijak nehodlá.

Leoš Mareš se před pár dny zapojil do osvětové kampaně týkající se povinnosti nosit roušky na veřejnosti, protože ho o to požádal ministr vnitra Jan Hamáček. Sdělení se tak dostalo ke stovkám tisíc lidí, kteří Leoše sledují.

Mnoho z nich se do něj ovšem pustilo poté, co včera sdílel fotografii, ze které je patrné, že si šel se psem zaběhat. Lidé mu vyčítají, že porušuje zákaz vycházení, jiné by zajímalo, jestli má roušku, poněvadž to není vidět. 

V diskuzi se ovšem řeší i fakt, že se oblíbený moderátor podle všeho stal terčem podvodné reklamy. Někdo využívá jeho tvář bez souhlasu k propagaci. Zaměstnanec Evropy 2 přiznal, že s tím nemá nic společného.

„Neotáčej se zády a řekni nám, jak to je s těmi bitcoiny, Leoši,“ vyzval jeden z fanoušků moderátora, který se rozhodl odpovědět. „Samozřejmě, že ta reklama je FAKE, ale myslím že to je snad evidentní, ne?“ konstatoval Mareš.

Témata: Leoš Mareš