Marek Ztracený: Koronavirus ho uvěznil na Mauriciu i s rodinou!

Marek Ztracený s partnerkou a synem 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 11:39

Marka Ztraceného zastihla pandemie koronaviru v zahraničí, kde odpočívá po dvou velkých koncertech. Z exotického ostrova se včera ozval fanouškům. Jak se jemu a jeho rodině daří?

Marek Ztracený ještě v únoru stihl odehrát dva životní koncerty v pražské O2 aréně, po kterých si udělal čas na vytouženou dovolenou s rodinou v zahraničí. Teď to ale vypadá, že se jen tak nevrátí domů do Česka.

Nastalou situaci se snaží brát s nadhledem. „Sice daleko a asi na mnohem dýl než jsme plánovali, ale spolu,“ napsal k fotce se synem a snoubenkou. Na ostrově Mauricius je zatím situace poměrně klidná.

„Je to zatím takové ‘příjemné’ drama.. sice se nám cesta domů čím dál tím víc vzdaluje a ten pocit nejistoty ve mně hlodá, ale jsme pohromadě i s mými rodiči na jednom z nejhezčích ostrovů vůbec, kde k dnešnímu dni hlásí 0 nakažených.. což se, ale muže kdykoliv změnit,“ konstatuje.

Populární hudebník má přehled i o situaci v Česku. „Hltám a sleduji, co se děje u nás, a i když jsme o 10 000 km dál v myšlenkách, jsme s vámi doma,“ dodal s tím, že by klidně rád pomohl na dálku.

Témata: Marek Ztracený