Míša Kuklová vyřešila dilema: Přítel k ní kvůli koronaviru nesmí!

Kuklová, Michaela 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. března 2020 11:00

Michaela Kuklová patří k těm, kteří se z pochopitelných důvodů obávají nákazy koronavirem o něco více. Populární herečka se dokonce vzdala kontaktu se svým partnerem. Proč se tak rozhodla?

Michaela Kuklová před pár týdny přiznala, že bojuje s rakovinou prsu, patří tedy do rizikové skupiny lidí, kteří jsou více ohroženi koronavirem. Kvůli obavám řešila s přítelem dilema, zda se on má po účasti na pohřbu, kde bylo mnoho lidí, vrátit domů, nebo zůstat na Moravě. O radu proto požádala fanoušky na sociální síti. 

Dočkala se spousty reakcí, na jejichž základě se rozhodla. „Přítel zůstal na Moravě. Děkuji za množství zpráv, které denně dostávám, moc se snažím je alespoň přečíst a přednostně komunikovat s těmi, kteří si sami něčím procházejí, ať jde o jakoukoli závažnou nemoc. Věřím, že se tak podporujeme navzájem,“ poděkovala. 

„Je úžasné, jak mi pomáháte, vážím si toho, moc mě to těší,“ napsala herečka, která se prý lidé často ptají, jak se cítí. „Cítím se dobře, v rámci možností, protože myšlenkami jsem tam, kde teď asi většina z nás,“ konstatuje.

Kuklová přiznala, že ještě před pár dny věřila, že to bude jako s obyčejnou chřipkou. „Dnes mám respekt, vlastně i strach. Opravdu nemáme mít strach? Nemluvím o panice, ale strach je důležitý, potřebujeme jej k přežití. Mám teď strach z lidí, kteří ho nemají,“ svěřila se.

„Omlouvám se, že výjimečně apeluji, nerada rozdávám moudra. Děkuji všem, kdo myslí na druhé,“ dodala na závěr.

Témata: Michaela Kuklová