Rychlý a Badinková bez práce! Televize ruší produkci!

Petr Rychlý

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 18:42

Čeští herci přišli nejprve o divadlo, teď se však ruší už i natáčení oblíbených seriálů. O práci tak přišel např. Petr Rychlý z Ordinace v růžové zahradě, ale i jeho kolegové z jiných televizních stanic.

Epidemii koronaviru nepřežily ani dlouhotrvající tuzemské seriály. Podle informací webu super.cz televize Nova potvrdila, že kvůli šířící se nákaze pozastavila jejich natáčení. Divák by však výpadek v natáčení zatím neměl pocítit.

„Zdraví našich zaměstnanců, spolupracovníků a herců je na prvním místě. V zájmu jeho ochrany s okamžitou platností dočasně pozastavujeme natáčení Ulice i Ordinace. Předpokládáme, že k obnovení natáčení dojde po 27. březnu, resp. v závislosti na vývoji situace v zemi,“ řekla webu ředitelka výroby TV Nova Monika Hasmanová.

Televize Prima kvůli opatřením proti šíření koronaviru omezila natáčení některých pořadů a změní od 20. března program na svých kanálech. Uvedení nových pořadů nahradí v některých případech reprízy. ČTK to sdělila mluvčí televize Gabriela Semová. Týká se to např. seriálu Slunečná.

Omezení či zastavení výroby pořadů již dříve oznámila i Česká televize. Ta dnes uvedla, že v pondělí 23. března spustí nový program ČT3. Chce jím pomoci seniorům, kteří mají kvůli šíření koronaviru zůstávat doma, uvedla v tiskové zprávě mluvčí ČT Karolína Blinková.

Témata: Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Petr Rychlý televize TV Nova TV Prima Česká televize