Tomáš Klus si hraje na spasitele? Nevole fanoušků nebere konce!

Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 17:55

Tomáš Klus před pár týdny rozumoval o koronaviru a pořádně se mu vymstilo. Někteří fanoušci by si přáli, aby se k celé záležitosti už nevyjadřoval. Písničkář na ně reaguje poměrně svérázně.

Jak už vás stars24.cz informoval, Tomáš Klus sebral odvahu a omluvil se lidem, kterým koncem ledna vyčinil, že zbytečně propadají panice v souvislosti s novým koronavirem. Teď už je i podle písničkáře jasné, že je situace opravdu vážná. Podle některých fanoušků by se už k celé problematice neměl vyjadřovat.

„Tome, ty vole, tak uvědomělý člověk jako Ty a jak Ti leze na mozek moc ovlivňovat lidi díky množství sledujících. Ještě před pár týdny si situaci kolem nemoci Covid-19 zlehčoval. A teď je to najednou téma i pro Tebe. Mně, jakožto tvému fandovi, by se moc líbilo, kdyby sis přestal hrát na spasitele,“ napsal mu jeden z příznivců.

Hudebníkovi dal jasně najevo, kde je jeho místo. „Ty jsi přece zpěvák, skladatel a herec. Tak zpívej, skládej a hraj. Protože tímhle ztrácíš akorát čas i fanoušky. Děkuji a hodně zdraví Tobě i rodině,“ vzkázal písničkáři, který vzápětí reagoval.

„Za to, že jsem se nechal unést odporem k hysterii jsem se omluvil a fakt, že máte pocit, že se z něčeho takového dá dělat ‘moje’ téma, mě děsí. V tom případě prosím nesledujte můj profil, protože si patrně, mimo písně, nemáme co nabídnout. Nedělám nic proto, abych sbíral fanoušky jak pokemony, dělám jen to, co cítím, že dělat mám,“ odvětil Klus.

Témata: Tomáš Klus