Jak ušít roušku? Návod dává také Agáta Prachařová!

Agáta Prachařová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 14:00

Mnoho Čechů v posledních hodinách a dnech hledá návod, jak co možná nejjednodušeji vyrobit roušku. Pomoci se jim snaží také Agáta Prachařová, která tvrdá, že zná dokonce tři způsoby.

Spousta celebrit se snaží v této chvíli přiložit ruku k dílu a šije roušky, co to dá. Jejich příklad pak následují i obyčejní lidé, kteří tak hledají nejrůznější návody na výrobu této ochranné pomůcky. Poskytnout se ho pokusila i Agáta Prachařová.

Dvojnásobná maminka má sice plné ruce práce, protože kromě dcery má kvůli uzavřeným vzdělávacím zařízením i školou povinného syna Kryšpína, přesto si udělala čas na nový pořad pro internetovou televizi. Jaké rady v něm poskytuje?

„Co dělat s dětma doma, jak se zabavit, jak se nezbláznit, jak se pokusit vše zvládnout… Každý den nový díl… Dnešní díl? 3 způsoby, jak vyrobit roušky,“ prozradila obsah relace na instagramu.

Televize tvrdí, že Agáta v pořadu „inspiruje ostatní rodiče, jak si užít společný čas s dětmi v době karantény, nestresovat se a hlavně se nezbláznit“. Moderátorka zkrátka nestrádá ani teď. 

Témata: Agáta Hanychová