Eva Pilarová (†80): PŘÍSNĚ TAJNÝ POHŘEB!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 13:25

V tichosti a tajnosti proběhl vzhledem k současné situaci v zemi pohřeb legendární zpěvačky Evy Pilarové, která zemřela o uplynulém víkendu. Budou se s ní moci rozloučit i její kolegové a kamarádi?

O víkendu nás navždy opustila Eva Pilarová (†80) a vzhledem k současné situaci bylo od první chvíle jasné, že se nedočká velkého pohřbu jako na podzim její kamarád Karel Gott. Smuteční obřad se podle informací webu blesk.cz odehrál v přísném utajení.

Akt za účasti nejužšího okruhu přátel uspořádal manžel několikanásobné Zlaté slavice Jan Kolomazník, kterému dělala doprovod dlouholetá partnerka zpěváka Daniela Nekonečného Zuzana Kardová.

Smuteční hosté nejprve zamířili nejprve do Domova svatého Karla Boromejského v pražských Řepích, kde Pilarová strávila poslední dny svého života. Většina z nich měla ochranné roušky. Později zamířili z domova do motolského krematoria.

Kolegové a kamarádi nemají důvod být špatní z toho, že nedostali možnost se s Pilarovou rozloučit. Kolomazník už dříve oznámil, že jakmile to situace dovolí, nechá uspořádat zádušní mši. 

Témata: Eva Pilarová