Vážně nemocná Anička Slováčková neztrácí víru: Za chvíli bude po všem!

Anna Slováčková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 10:40

Vážně nemocná Anička Slováčková vcelku pochopitelně nebere současnou epidemii koronaviru na lehkou váhu. Přesto neztrácí víru, že to celé dobře dopadne. Co radí lidem v této situaci?

Anička Slováčková bezpochyby naslouchá doporučením a dodržuje vládní opatření, protože patří do rizikové skupiny lidí, kteří jsou koronavirem ohroženi o něco více. Několik měsíců nazpět jí totiž lékaři diagnostikovali rakovinu prsu.

Není tedy divu, že i ona na sociální síti apeluje na spoluobčany, aby se chovali zodpovědně. „Přátelé.. Vydržme. Buďme silní a pozitivní! Poslouchejme, co se po nás žádá a nebuďme bezohlední vůči druhým,“ vzkazuje lidem.

„Nosme roušky, nechoďme zbytečně ven a hlavně.. Chovejme se k sobě a ke všemu kolem v tuto těžkou dobu ještě s větším respektem a láskou, než bychom se chovali jindy, prosím,“ vyzývá talentovaná herečka a zpěvačka.

Dcera slavných rodičů věří, že se všechno podaří rychle vyřešit. „Párkrát se vyspíme a bude to vše jen špatná, ale poučná vzpomínka. Myslím na vás! Všechno zvládneme!“ dodala Slováčková. 

Témata: Anna Slováčková