Veronika Arichteva má důvod se stranit: Je prý TĚHOTNÁ!

Veronika Arichteva 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. března 2020 9:20

V záplavě špatných zpráv se objevila jedna pozitivní, ač zatím nepotvrzená. Veronika Arichteva je prý těhotná. Populární herečka před pár dny odmítla natáčet další díly Slunečné. Zdá se, že k tomu měla důvod.

Tuzemské televize v těchto dnech z pochopitelných důvodů ruší produkci některých pořadů. Jak vás stars24.cz informoval, např. Prima přerušila natáčení oblíbeného seriálu Slunečná. Ještě před tímto oznámením už se rozhodla na plac nechodit Veronika Arichteva. 

„Dneska jsem měla celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování ‘bezpečí’ (neustálé dezinfekce studia i rukou, měření teplot, lékař, zmenšení štábu) a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těhlech dnech. I když si práce vážim,“ vysvětlovala na instagramu.

Údajně k tomu však měla jeden opravdu závažný důvod. Podle informací webu blesk.cz čeká s manželem Biserem vytoužené miminko. „Veronika je těhotná, ale zatím o tom raději mlčí,“ tvrdí zdroj serveru.

Populární herečka si dítě přála, i když ještě předloni raději kývla na nabídku tancovat ve StarDance, aby otázku těhotenství ještě na nějaký čas odložila. 

Témata: Veronika Arichteva