Veronika Kopřivová také šije roušky: Není prostor na hrdinství, vzkazuje!

Veronika Kopřivová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 16:26

Veronika Kopřivová má vlastní oděvní značku, a tak asi nikoho nepřekvapí, že se v těchto dnech pustila do šití roušek. Jinak ale nijak neskrývala, na koho a proč je momentálně naštvaná.

Není divu, že do iniciativy šití vlastních roušek se zapojila také Veronika Kopřivová, která s oblečením podniká. Bývalka hokejisty Jaromíra Jágra ale zároveň dala jasně najevo rozčarování hned z několika věcí. 

„Už několik dní neřešíme s holkama, co mi šijou věci pro moji značku, nic jiného než výrobu roušek. Česká firma, která nám měla dodat antibakteriální materiál s aktivním stříbrem, certifikovaný, tak bohužel nedodají včas a není prostor na hrdinství, protože každý teď bude rád asi i za utěrku kolem pusy,“ napsala modelka a podnikatelka.

Vzápětí si kopla do politiků, kteří podle ní mohou za současnou situaci. „Bohužel pro mě nepochopitelně nedokáže stát zajistit roušky pro všechny. Nemají je doktoři v nemocnicích, úředníci, pracovníci pošty… a ani my,“ konstatovala.

„Rozhodla jsem se tedy vyrobit roušky zatím alespoň ze 100% bavlněného plátna, než budeme mít skladem speciální nano materiál. Lepší totiž nějaká ochrana, než žádná,“ dodala Kopřivová s tím, že polovinu daruje a druhou nabídne po internetu k prodeji.

Témata: Veronika Kopřivová