S rakovinou bojující Míša Kuklová: Dilema kvůli koronaviru!

Michaela Kuklová s partnerem 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 14:41

Michaela Kuklová patří do rizikové skupiny lidí, pro které koronavirus představuje ještě větší nebezpečí, před pár týdny totiž oznámila, že bojuje s rakovinou. S partnerem teď řeší doma zapeklitou věc.

Jak vás stars24.cz informoval, Michaela Kuklová před časem oznámila, že jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. V souvislosti se svým onemocněním a probíhající epidemií koronaviru teď řeší další velkou nepříjemnost.

S přítelem prý mají dilema, a tak požádala fanoušky o jejich názor. „Josef se dnes v Brně zúčastnil pohřbu svého kamaráda, bylo tam ale víc lidí, s některými byl v komunikaci. Také se svým téměř šestiletým synem a jeho maminkou,“ svěřila se herečka. 

„Díky své nemoci jsem riziková, ještě se křešu z operace a od středy mám denně teplotu, maximálně 37,3. Jsem bez příznaků koronaviru, souvisí to prý s operací. Prokonzultováno s lékaři,“ prozradila Kuklová.

Na závěr prozradila, co přesně ji tedy trápí. „Jenže my se teď nemůžeme rozhodnout, zda se má přítel vrátit domů, či má zůstat na Moravě, popř. na jak dlouho? Děkujeme za názory,“ dodala. 

Témata: Michaela Kuklová