Jakub Prachař se zbláznil? Lidé ho posílají k psychologovi!

Jakub Prachař 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 11:26 | Aktualizováno: 20. března 2020 10:15

Jakub Prachař zase jednou všechny překvapil. Na sociální síti zveřejnil příspěvek, který některé jeho fanoušky přinutil k položení dotazu, jestli už uvažoval o návštěvě psychologa. Jaká byla odpověď?

Jakub Prachař nepatří zrovna k nejaktivnějším celebritám na sociálních sítích. A když už na svém instagramovém profilu něco sdílí, občas není jednoduché tomu přijít na kloub. Stačí se podívat na podivnou čmáranici, kterou sdílel před několika dny.

„Mapa. Je to můj 300. příspěvek a je tam postav 300? A někde je tam Wally? A tento obraz jednou dám do dražby. Sám sobě ho vydražím a peníze samozřejmě dám. Tak se to sluší a patří v této marketingové době,“ napsal herec a moderátor.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar), Bře 12, 2020 v 5:55 PDT

Problém s pochopením příspěvku měli i mnozí fanoušci, kteří ho zasypali otázkami. „Uvažoval jste o návštěvě psychologa?“ zněla dokonce jedna z nich. „Jdu od něj,“ odpověděl na ni Prachař. 

O jeho dceru Miu se momentálně stará maminka Agáta Prachařová, která na sociální síti konstatovala zajímavou věc. Tátové konečně doma s dětma. To se mě netýká,“ připomněla fakt, že se manželé rozvádějí. 

Témata: Jakub Prachař