Slunečná končí kvůli koronaviru: Někteří herci již nechodili natáčet!

seriál Slunečná 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. března 2020 8:57

Slunečná si po nedávném uvedení na obrazovky získala mnoho diváků, které nejnovější zpráva určitě nepotěší. Seriál se totiž kvůli koronaviru přestal natáčet. Potvrdila to jedna z hlavních hvězd.

Jak vás stars24.cz včera informoval, produkce populárního seriálu Slunečná musela řešit absenci některých herců na place. Na natáčení nepřišla Veronika Arichteva, která se rozhodla jít příkladem. Nakonec padlo radikální rozhodnutí.

Informaci o ukončení natáčení potvrdila fanouškům na sociální síti Eva Burešová. „Moji milí! Tak už nám zrušili i natáčení milované Slunečné. Já vím, že jste smutní. Ale je to nesmírně důležité,“ napsala na instagramu. 

„Je důležité udělat maximum pro to, abychom ochránili sebe a své blízké. Prosím, zůstaňte doma. Prosím, vycházejte ven, jen pokud je to opravdu nesmírně důležité. Uvažujte pozitivně! Čtěte, koukněte na filmy a seriály, které jste normálně nestíhali. Hrajte deskové hry. Povídejte si... buďte spolu,“ vzkázala divákům.

Sama herečka rychle zareagovala. „Já zůstávám na Moravě s rodiči a synem. Jsem ráda, že jsme to stihli a můžeme tak být spolu. Opatrujte se. Posílám objetí, sílu a pozitivní náladu. Je to potřeba,“ dodala Burešová. 

Témata: seriál Slunečná Eva Burešová Veronika Arichteva