Iva Pazderková slavila narozeniny v roušce: Tohle je pravda a láska, tvrdí!

Iva Pazderková 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 21:56

Takovou oslavu narozenin nejspíš Iva Pazderková ještě nezažila. S přáteli je totiž vzhledem k opatřením vlády oslavit nemohla. Rozhodně si ale nestěžovala, naopak měla velkou radost.

Iva Pazderková nemohla oslavit dnešní 40. narozeniny na jevišti, ale zničená z toho nebyla. “Takhle se slaví!!! Svých dnešních 40 slavím radostí z toho, že nám najednou přijde samozřejmé víc než kdy jindy si pomáhat, podporovat se a být ohleduplní. Jsme na tom totiž najednou všichni stejně,” napsala na instagramu.

“Trénink empatie level pandemie si nechme ve své svalové paměti, protože tohle, tohle, jak se k sobě teď chováme je ono! Tohle je ta pravda. Tohle je ta láska! A tohle je to empirické ověření, že je to jediná správná funkční cesta životem. Takže až se zase volně nadechneme, nezapomeňme na to,” vzkázala rodačka z Uherského Hradiště.

“Mam vás ráda. Opatrujte se, respektujte a mějte se rádi,” dodala ještě herečka známá účinkováním ve stand-up komedii Na stojáka. Diváky společně se svým alter egem, “blbou blondýnou”, bavila vtipnými hláškami a předstíráním hlouposti, což svádí na blonďaté vlasy. V posledních letech se více věnuje hudbě a divadlu.

Pazderková se v mládí věnovala modelingu a získávala první divadelní zkušenosti. V roce 2003 absolvovala JAMU. Hraje v pražském Divadle Na Fidlovačce či v Hudebním divadle Karlín. Věnuje se také celé řadě charitativních projektů, zasedala i v porotě úspěšné televizní show Tvoje tvář má známý hlas. Zpívala i s Pražským výběrem.

Témata: Iva Pazderková