Veronika Arichteva: Kvůli koronaviru přerušila natáčení Slunečné!

Veronika Arichteva 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 19:31

Veronika Arichteva se podobně jako další známé tváře snaží jít spoluobčanům příkladem. Rozhodla se tedy, že nepůjde do práce, protože to není nutné. Co na to řekla produkce seriálu Slunečná?

Hercům zbylo následkem vládních opatření jen natáčení filmů a seriálů, najdou se mezi nimi ale i takoví, kteří se rozhodli, že do práce nebudou chodit vůbec. Ostatně mnoho lidí v Česku nemělo na vybranou.

Zachovala se tak např. Veronika Arichteva. “Chci vám sem napsat o něčem, co jsem včera celý den řešila a dneska se stalo. Sdílela jsem s váma prosbu o to být doma. A já doma jsem!” vzkázala na instagramu. 

“Dneska jsem měla celý den točit Slunečnou. Víme, že všichni se na place snaží o dodržování ‘bezpečí’ (neustálé dezinfekce studia i rukou, měření teplot, lékař, zmenšení štábu) a je to dobře. Ale já se rozhodla, že točit prostě nepůjdu! Nepřijde mi to natolik důležitý v těhlech dnech. I když si práce vážim,” vysvětlila Veronika.

Produkce pro ni měla pochopení. “Děkuju Simoně, naší hlavní producentce, že mě pochopila a nenutila. Vím, že jsem všem způsobila velké komplikace a omlouvám se ještě jednou. Ale jsem ráda, že jsem to udělala. Nakonec jsme to vyřešili tak, že od šesti od rána se mnou točí přes facetime!” dodala Arichteva. 

Témata: Veronika Arichteva seriál Slunečná