Berenika Kohoutová ukázala Lolu: Takhle si představuje svět budoucnosti!

Berenika Kohoutová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 18:01

Berenika Kohoutová si užívá první týdny mateřství a o zážitky se rozhodla podělit. Fanouškům opět ukázala novorozenou dceru Lolu a prozradila, jak si představuje svět, ve kterém bude holčička vyrůstat.

Už je to měsíc, co vás stars24.cz informoval, že se Berenice Kohoutové narodil první potomek, dcera s netradičním jménem Lola. Hrdá maminka teď měsíční holčičku opět ukázala fanouškům a připojila pár přání a rad do života.

Talentovaná herečka a zpěvačka doufá, že se svět během dceřina dětství změní k lepšímu. “Lolo, až vyrosteš, chtěla bych, abys vnímala svět s otevřenou myslí. Abys nepodléhala strachům a aby ses nebála překračovat hranice,” napsala na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Berenika Kohoutová (@berenika_off), Bře 12, 2020 v 11:53 PDT

“Doufám, že až budeš velká, nebude už řada věcí tabu, o homosexuálech se nebude říkat ‘on je homosexuál”, protože to nikoho nebude zajímat, rasismus vymizí a menstruační krev se v reklamách nebude schovávat za modrou tekutinu,” přeje si Kohoutová.

Kohoutová přiznala, že je těhotná v září v Show Jana Krause. Otcem dítěte je její nynější partner, reklamní textař Kryštof Kubín, se kterým to dalo dohromady po rozpadu nevydařeného manželství s filmovým producentem Pavlem Čechákem.

Témata: Berenika Kohoutová