Patricie Pagáčová bez práce: Má plán, co bude dělat!

Patricie Solaříková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 16:01 | Aktualizováno: 17. března 2020 11:27

Patricie Pagáčová se před několika dny ocitla téměř úplně bez práce, protože stát nechal zavřít všechna divadla v zemi. Populární herečka si přesto nezoufá. Naopak má plán, co bude během celostátní karantény dělat.

Všichni tuzemští herci přišli kvůli vládním opatřením o práci v divadle, nevyhnulo se to ani Patricii Pagáčové. Zatímco někteří její kolegové to především v prvních dnech nesli velice těžce, ona se snaží být nad věcí.

„Není to jednoduchá situace, ale měli bychom začít být zodpovědní a dodržovat nařízení vlády… Opravdu se nejedná jenom o lehkou chřipku! Naše generace možná nemusí být tolik ohrožena, ale mysleme na ty, kteří patří do rizikové skupiny a nevystavujme je zbytečně nebezpečí!“ apeluje na lidi někdejší hvězda Ulice.

Třicet dní bez návštěvy fitka, kina nebo restaurace prý přežije. Už si dokonce vymyslela náhradní program. „Já se například těším, že konečně uklidím byt od všech blbostí, co jsem chtěla vyhodit už dávno, proberu šatník, budu cvičit jógu, přečtu si knížku, co jsem dostala k Vánocům, budu trávit čas s rodinou, s pejskama,“ prozradila herečka a porotkyně SuperStar.

„Nemusíme přece jenom hudrovat pořád. Čím víc budeme dodržovat nutná opatření, tím větší je šance, že se z týhle situace brzy dostaneme. Asi se máme prostě na chvilku zastavit. Držte se,“ vzkázala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková