Agáta Prachařová poukazuje na pozitivní dopad koronaviru: Konečně…

Agáta Prachařová opékala buřty 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. března 2020 11:25

Agáta Prachařová rozhodně nepodceňuje nynější situaci, na sociální síti však poukázala na to, že epidemii koronaviru může mít na některé aspekty života pozitivní dopad. Zrovna Agáty se to ale netýká. Jak je to možné?

Na rapidní šíření nákazy koronavirem v Česku reagují i známé osobnosti. Taková Agáta Prachařová už fanouškům ukázala plnou lednici, díky které chce zajistit bezproblémový chod domácnosti se dvěma dětmi. O víkendu zase přispěchala se zajímavými postřehy.

Dvojnásobná maminka v sobotu odstartovala letošní grilovací sezónu. „A je to tady, koronagrilsezóna… no nic… Každý se k šílené situaci staví po svém. Je to všechno těžké, ale snažme se zachovat klid,“ vyzvala příznivce.

Dcera herečky Veroniky Žilkové se navíc pokusila pobavit lidi a celou situaci odlehčit. Popíchla přitom svého manžela. „Z jiného soudku… Jsem zvědavá, kolik přibude rozvodů… Tátové konečně doma s dětma. To se mě netýká,“ konstatovala.

Agáta tak připomněla, že její manželství s hercem a moderátorem Jakubem Prachařem, mají společně dceru Miu, se během loňského roku rozpadlo. Modelce a moderátorce pak nevyšel ani vztah s podnikatelem Zdeňkem.

Témata: Agáta Hanychová