Timo Tolkki si nemyslel, že to řekne! JE TO VÁLKA!

Timo Tolkki 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 19:19 | Aktualizováno: 15. března 2020 18:45

Timo Tolkki se momentálně zdržuje ve Finsku a do Česka se nejspíš kvůli celosvětové pandemii koronaviru jen tak nepodívá. Manžel Dominiky Gottové pojmenoval současnou situaci jasně.

Timo Tolkki je sice v Mexiku, přesto stále napjatě sleduje dění v Česku i ostatním světě, kde přibývá případů nákazy koronavirem. Stačí zabrousit na jeho profil a hned si všimnete, jak často v posledních dnech používá slovo koronavirus, které je nyní nejskloňovanějším výrazem současnosti.

Fascinace novou nemocí Covid-19 ho stále neopustila. “Nemyslel jsem si, že tohle někdy řeknu, ale tenhle virus se šíří rychle po celém světě,” nestačí se divit manžel Dominiky Gottové. 

“Moje rada zní - myjte si ruce několikrát denně, nepodávejte si je, vyhýbejte se lidem, jak jen to bude možné. Pokud vám záleží na zdraví, což předpokládám, pořádně o tom přemýšlejte… Neexistuje žádná léčba,” radí lidem na facebooku.

Timo nebere celosvětovou pandemii nového koronaviru na lehkou váhu. “Celá tahle věc je imitací reálné válečné situace,” konstatuje Tolkki.

Témata: Timo Tolkki