Adéla Gondíková a Jiří Langmajer: JAK SE DO SEBE ZAMILOVALI?

Jiří Langmajer a Adéla Gondíková 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2020 12:24

Adéla Gondíková (46) a Jiří Langmajer (53) letos oslaví první výročí svatby. Jak se ale hvězdný pár poznal a zamiloval?

Oba za sebou mají jedno nevydařené manželství, přesto se rozhodli na lásku nezanevřít. Až dosud ale nikdo nevěděl, jak se do sebe pár zamiloval. To nyní Gondíková prozradila v Rozpravách Milana Heina.

"To bylo dávno. Točili jsme tehdy takový seriál, on byl ředitelem nemocnice a já nějaká sestřička. A již tam mě zaujal, protože mě ráno pozdravil - třeba už v šest, moc lidí tam totiž nepozdravil. (smích) To bylo hezký! A celý den jedl jablka, to byl náš první zážitek," vzpomíná podle Sedmičky.

"Říkala jsem si: To je ale divný člověk, pročpak jí dnes jenom jablka? Tehdy měl vůli, říkal mi, že jeden den jí pouze je, aby se pročistil,"přiznala herečka.

Samotná láska přišla až později, v roce 2009, kdy oba pracovali na komedii Zdeňka Trošky. "To zásadní setkání bylo, když jsem mu hrála manželku ve filmu Doktor od jezera hrochů. Tam jsem představovala baletku a měli jsme spolu jeden natáčecí den. Znovu mě zaujal, protože jsem si za ním trochu zakašlala. Dusila jsem se, jelikož jsem měla nějaký astmatický problém. On se jenom otočil a řekl: 'Ty jsi nemocná?!' Jenže v té otázce nebylo "jak ti mohu pomoci", ale "hlavně abys mě nenakazila!," svěřila se.

I Langmajer na tyto okamžiky rád vzpomíná. "Tam, jako ve filmu - a že jsme vlastně byli ve filmu -, přeskočila taková ta klasická jiskra. Když jsme odcházeli po natáčení z cateringu, tak jsme si řekli ahoj. A už jenom z toho 'ahoj' bylo jasné, že se prostě budeme chtít vidět," prozradil.

Témata: Adéla Gondíková Jiří Langmajer