Opustila nás Eva Pilarová (†80): Poslední rozloučení NEBUDE!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 10:11

Legendární zpěvačka Eva Pilarová nás opustila ve chvíli, kdy lidé z rozhodnutí státu nebudou mít možnost se s ní pořádně rozloučit. Její manžel už potvrdil, že poslední rozloučení nebude. Co chystá místo toho?

Evu Pilarovou a Karla Gotta pojily mimořádné pěvecké schopnosti a především dlouholeté přátelství. Zatímco s legendárním Mistrem se loni na podzim loučily tisíce lidí, trojnásobná Zlatá slavice se něčeho takového nedočká. Neumožňuje to současná situace v zemi.

Zpravodajské agentuře ČTK potvrdil manžel zpěvačky Jan Kolomazník, že žádné poslední rozloučení nebude. "Vzhledem k opatřením souvisejícím s vyhlášením nouzového stavu nebude možné uskutečnit poslední rozloučení," řekl ČTK. Později upřesnil, že jakmile to situace dovolí, nechá uspořádat zádušní mši.

Navzdory zákazu návštěv bylo manželovi Pilarové alespoň umožněno, aby jí v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích ještě navštívil a strávil s ní poslední chvíle.

Na dnes ráno oznámené úmrtí populární zpěvačky už reagují i její kolegové a kamarádi. Díky stars24.cz si můžete přečíst první reakce jejího manžela, houslisty Pavla Šporcla či zpěváka Ládi Kerndla. 

Témata: Eva Pilarová