Eva Pilarová: Karel Gott JÍ VAROVAL!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2020 9:36

Karel Gott a Eva Pilarová spolu v posledních měsících jejich životů stále častěji probírali i zdraví. Oba měli v osmdesáti letech jisté potíže. Ty je nakonec stály život.

Legendární zpěváci Karel Gott a Eva Pilarová loni v létě oslavili osmdesáté narozeniny, a tak ani není divu, že oba trápily jisté zdravotní neduhy, které jim komplikovaly snahu nadále vystupovat. Navíc oba svedli boj se zákeřnou rakovinou.

"Děláme si vždycky ze sebe srandu," svěřila se dříve Expresu Pilarová. Přiznala, že Gott jí volal den před jejími narozeninami. Pak prozradila, že od něj dostala varování!

"On je starší o 26 dní a varoval mě před tímto věkem, protože sám si už těžko sedá, prý sama uvidím," prozradila tehdy obsah hovoru zpěvačka.

Brněnská rodačka Pilarová podle Blesku zemřela v Domově svatého Karla Boromejského v pražských Řepích. V poslední době se potýkala s vážnými zdravotními problémy. Nejzávažnější bylo selhání ledvin, jemuž nakonec podlehla.

Témata: Eva Pilarová Karel Gott