Eva Pilarová (†80) odešla: První slova manžela i reakce kamarádů!

Eva Pilarová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. března 2020 9:33

Odešla legendární zpěvačka Eva Pilarová. Dnešní zpráva samozřejmě zasáhla mnoho lidí, kteří ji měli rádi. Promluvil její manžel Jan Kolomazník nebo zpěvák Láďa Kerndl. Co měli na srdci?

Jak už vás stars24.cz informoval, dnes dorazila smutná zpráva o úmrtí zpěvačky Evy Pilarové (†80), kterou dlouhodobě trápily vážné zdravotní potíže. Navzdory zákazu návštěv k ní byl nakonec připuštěn manžel. 

"Je to strašně těžké, byli jsme spolu pětatřicet let. O smrti jsme spolu nikdy nemluvili. Ale byla silně věřící a chodila do strahovského kostela, který je blízko našeho bydliště. Až to bude možné, uspořádám mši," řekl webu blesk.cz Jan Kolomazník.

Na úmrtí Slavice zareagoval např. Pavel Šporcl. "A ještě do toho všeho tohle... Evičko. Tak moc jsem Vás měl rád a tak rád jsem s Vámi spolupracoval. Vždy připravena, vždy s úsměvem. Vždy bylo o čem hovořit. Děkuju za všechny ty společné chvíle. Budu na Vás vždy s láskou a úctou vzpomínat," napsal houslista na facebooku.

"Probudil jsem se do dalšího ještě smutnějšího rána. Odešla legenda Eva Pilarová. Evi, budeš v mých vzpomínkách. Laďa," píše na sociální síti zase zpěvák Laďa Kerndl.

Témata: Eva Pilarová Pavel Šporcl Ladislav Kerndl