Taxikář ve vážném stavu vezl moderátorku Novy: Shopaholic Nicol promluvila!

Nikola Čechová (Shopaholic Nicol) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 21:58 | Aktualizováno: 14. března 2020 21:59

Nejzávažnějším v Česku je zatím případ pražského taxikáře, který leží v Nemocnici Na Bulovce na jednotce intenzivní péče. Mezi jeho zákaznice patřila i moderátorka Novy Nikola Čechová.

Zatím nejtěžší případ nákazy koronavirem v Česku je ten pražského taxikáře, o kterém vás stars24.cz již informoval. Muž za dva dny, kdy pravděpodobně už virus vylučoval, měl 96 zákazníků. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) ve čtvrtek řekl, že u nikoho z nich se nákaza nepotvrdila, nakažení jsou ale dva lidé z jeho rodiny. 

Až teď přiznala kontakt s ním influencerka a moderátorka Snídaně s Novou Nikola Čechová alias Shopaholic Nicol. Hygienici ji kontaktovali, a tak je momentálně v karanténě. 

“Je to pravda. V pondělí mi už karanténa končí, nemám žádné příznaky. Jela jsem s ním 2. března. Měla jsem v té době otravu jídlem, takže jsem byla oslabená. Tak jsem měla docela vítr,” prozradila webu super.cz.

“Když nám volali z hygieny, měla jsem bobky. Celé dny teď s přítelem Kubou sledujeme situaci, čteme články, koukáme na televizi. Jsem za ta rozhodnutí vlády ráda. Je třeba být opatrný a důsledný,” vzkazuje lidem.

Témata: Nikola Čechová (Shopaholic Nicol)