Těhotná Monika Bagárová: Kvůli koronaviru nevychází ven!

Monika Bagárová a Makhud Muradov čekají dítě 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 16:01

Monika Bagárová je v pokročilém stádiu těhotenství, a tak má pochopitelně strach o sebe a svého prvního potomka, kterého čeká se zápasníkem Makhmudem Muradovem. Jak reaguje na šíření nového viru?

Monika Bagárová si radost z těhotenství užívala jen několik týdnů. V současné situaci si naopak pochopitelně dělá starosti kvůli šířící se nákaze novým koronavirem, jen v Česku už je 120 nakažených. Rozhodla se proto přijmout vlastní opatření, která představila na sociální síti.

„Přátelé, ani mě není jedno, co se momentálně děje a přiznám se, že mám opravdu strach o sebe a své blízké. Proto jsem se rozhodla zůstat doma, dokud bude potřeba. Dost mi to leze na palici, protože nad tím stále přemýšlím a vůbec nevím, jak moc je to nebezpečné v těhotenství,“ napsala na instagramovém profilu.

Populární zpěvačka a porotkyně SuperStar ale neztrácí víru, že to nakonec dobře dopadne. „Doufám, že tohle období všichni zvládneme a brzy bude po všem. Opatrujte se a myslete prosím i na ostatní,“ vzkázala fanouškům.

Monika si donedávna chválila, že těhotenství probíhá bez problémů. „Je mi hrozně fajn, užívám si to a na všechno, co přijde, se hrozně těším. Je to naprosto nová etapa života,“ nechala se slyšet. Budeme jí všichni držet palce!

Témata: Monika Bagárová