Šafářová a Plekanec: Před koronavirem utekli do přírody!

Lucie Šafářová, foto: Tomáš Plekanec 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 14:30

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec mají díky opatřením kvůli koronaviru více času na sebe. Strach z nové choroby mají samozřejmě i oni, a tak není divu, že vyrazili někam, kde moc lidí nepotkají.

Vládní opatření kvůli šířící se koronavirové nákaze se týkají i sportovců, Tomáši Plekancovi tak už skončila hokejová sezóna. Se svou partnerkou Lucií Šafářovou a malou dcerkou Leontýnkou proto mohl vyrazit ven a obě holky vyfotit.

Snímkem se na instagramovém profilu pochlubila bývalá tenistka, která se také vyjádřila k aktuální situaci. „Mám pocit, že za poslední dny se náš svět zastavil… omezení ve všech směrech našeho života… nejistota a strach, který se na nás chrlí ze všech stran… a proto šup do přírody!“ vzkázala lidem.

„Máme ji krásnou, dnes bylo sluníčko, dodá to energii i dobrou náladu! Jsme v tom všichni stejně a zvládneme to!“ je přesvědčená Šafářová, která může být alespoň ráda za to, že teď stráví více času s partnerem.

Tenistce dokonce napsala jedna Češka z Itálie a radila, aby s rodinou chodili ven, dokud je to možné, protože v Itálii už se to nedá. „Držte se! Tam je to asi daleko horší! Ale zvládneme to,“ vzkázala Lucie.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec