Orlando Bloom na útěku před koronavirem: Takhle dal sbohem Česku!

Orlando Bloom v Praze natáčí seriál Carnival Row 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 13:04

Orlando Bloom dal sbohem Česku, kde v posledních měsících často natáčel jeden zahraniční seriál. Hollywoodský herec o tom informoval fanoušky na sociální síti. Půjde teď do karantény?

Orlando Bloom se v poslední době často pohybuje v České republice, konkrétně hlavně v barrandovských ateliérech, kde pro zahraniční produkci natáčí seriál Carnival Row. Tomu je ale v současné turbulentní situaci konec.

Hvězda Pirátů z Karibiku či Pána Prstenů včera na sociální síti zveřejnila video, v němž kromě něj figurují další členové štábu v ateliérech. Hollywoodský herec fanouškům oznámil, že natáčení bylo až do odvolání přerušeno a on se tak může vrátit do USA.

„Vracíme se do Spojených států, přinejmenším já se vracím, protože to chceme stihnout před zákazem. Všechny vás mám rád, dávejte si pozor. Půjdu dobrovolně do karantény. Celá ta věc kolem koronaviru vypadá šíleně, ale udělejte, co je správné, vy i vaše rodina, a zůstaňte v bezpečí. Za několik týdnů toho padoucha porazíme,“ vysvětlil.

Bloom možná rozhodnutí o přerušení natáčení přivítal, protože bude moci trávit více času se svou snoubenkou. Zpěvačka Katy Perry totiž před pár dní oznámila, že spolu čekají potomka.

Témata: Orlando Bloom