Karel Gott (†80) očima Zelenkové: Takový byl šéf!

Karel Gott a Jitka Zelenková 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 11:40

S Karlem Gottem spolupracovalo během jeho dlouhé kariéry spoustu lidí, k těm nejbližším patřila Jitka Zelenková. Legendární zpěvačka nyní prozradila, jaký byl legendární zpěvák jako její šéf.

O mrtvých jen dobře, říká se. V případě legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) to ovšem v posledních měsících neplatilo úplně vždy. Jeho dlouholetá spolupracovnice Jitka Zelenková však patří k těm, kdo na společně strávená léta vzpomíná v dobrém.

Strávili spolu celých 14 let a zažili mnoho vyprodaných koncertů u nás i v zahraničí. „Bylo to úžasné. Spoluprací s Karlem Gottem jsem se naučila do života hodně věcem, zejména jsem mohla sledovat člověka, který byl obrovský profesionál,“ prozradila webu extra.cz.

„Karel byl pokorný, lidský a hlavně skvělý člověk, který by se fanouškům rozdal, a to byl i důvod, proč ho lidé po celou jeho kariéru milovali,“ myslí si populární zpěvačka, která se i díky němu odrazila k úspěšné sólové kariéře.

Zelenková dokonce prozradila, jaký byl Mistr šéf. Na spolupracovníky nikdy nekřičel, i když se mu něco nelíbilo. Nikdy nezvyšoval hlas. Od všech ale vyžadoval profesionalitu. Tahle průprava se jí do budoucna jistě hodila.

Témata: Karel Gott Jitka Zelenková