Pavel Trávníček se neudržel: Pobouřila ho slova o likvidaci divadla!

Pavel Trávníček 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 9:42

Někteří čeští herci těžce nesou vládní opatření, která je v podstatě připravila o živobytí, jiní berou celou záležitost s nadhledem. Do druhé skupiny patří Pavel Trávníček, který reaguje na slova kolegy Jana Hrušínského.

Bouře se v posledních dnech strhla kolem slov principála Jana Hrušínského, který se v souvislosti s vládními opatřeními kvůli šíření nového koronaviru obává likvidace Divadla Na Jezerce. Reakce na jeho vyjádření byly různé, převažovaly ale i ty kritické.

Neudržel se ani Pavel Trávníček, který kolegovi ostře vyčinil. „Je to výjimečná situace a já si myslím, že by kolega neměl být hysterický. Neměl by zmatkovat, stejně jako my ostatní. Pak to nebude mít tak drastické dopady,“ řekl webu blesk.cz.

Zákaz pořádání divadelních představení se přitom pochopitelně týká i jeho, princ z Popelky se ale snaží být nad věcí. „Všichni jsme na stejné lodi a doufáme, že se situace uklidní a představení odehrajeme v náhradních termínech,“ dodal Trávníček. Ostatně i Hrušínský včera své původní vyjádření mírnil.

„Vážnost situace si pochopitelně uvědomuji, jen jsem nešťastný, protože nevím, zda dlouhodobě dokáži uživit lidi, kterým dávám práci a za které nesu odpovědnost,“ vysvětloval ve čtvrtek lidem na sociální síti.

Témata: Pavel Trávníček Jan Hrušínský