Timo Tolkki varuje: Dominika Gottová skončí špatně!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. března 2020 8:27 | Aktualizováno: 14. března 2020 11:41

Timo Tolkki před časem opustil Česko a podle všeho se k nám nějaký čas nepodívá. Svou manželku Dominiku ale sleduje navzdory tomu, že je v zahraničí. Z Mexika od něj přichází velké varování.

Timo Tolkki je v Mexiku, přesto nepřestává sledovat dění v Česku, kam se teď z rozhodnutí představitelů státu nemůže vrátit. Manžel Dominiky Gottové by se přitom chtěl v dubnu vrátit. Možná ale bude muset přehodnotit plány.

Mezitím ale na dálku sleduje snahu své ženy postavit se konečně na vlastní nohy. Jak vás stars24.cz informoval, nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta by se o nadcházejícím víkendu měla přestěhovat do vlastního bytu. Finský hudebník ale naznačuje, že to nemusí být nejlepší nápad.

„Je mi jí moc líto. Bývala vždy plná života, přeji jí jen to nejlepší, ale myslím si, že skončí jako její matka. Bude žít sama po zbytek svého života. Jsem si jistý, že se to stane,“ řekl webu expres.cz.

Podle svých slov se to dlouho snažil zvrátit. „Já na ni čekal několik měsíců, ale už jsem jí řekl, že dále čekat nemohu. Zasloužím si být šťastný s někým jiným, kdo mě skutečně miluje a váží si mě,“ dodal Tolkki.

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová