Pavel Novotný po šílené Výměně manželek: Příšerné, ale výtečné!

Pavel Novotný 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 15:40

Naprosto šílená středeční epizoda Výměny manželek neunikla ani Pavlu Novotnému, který měl při sledování poměrně rozporuplné pocity. Výsledek sice chválil, viděl ale i příšerné věci.

Jak už vás stars24.cz informoval, středeční díl Výměny manželek měl opravdu zajímavý průběh. Členové štábu museli před kameru, před níž se oba pánští účastníci porvali. Andrej ze severočeské Krupky napadl Patrika z Písku, když zjistil, že strkal do jeho partnerky Nikol.

Od televizní obrazovky se nemohl odtrhnout třeba politik a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný, který na sociální síti pochválil televizní stanice Nova za produkci tohoto pořadu. „Česká verze Výměny manželek je jednou z nejlepších verzí formátu na světě,“ napsal na twitteru.

Syn populární baviče vysvětlil, co se mu na tuzemské verzi tak líbí. „Je to příšerný zneužívání a manipulování účinkujících, ale podstupují to dobrovolně. Dneska bitka. Takhle se dělá bulvár. Výtečně,“ chválil.

V diskuzi mu ale někteří lidé napsali, že na pořad nekoukají, protože je jim u toho trapně. „Já rozumím, také se u toho stydím za účinkující,“ přitakal Novotný a vyčinil jinému pánovi, který nechápal, že se na Výměnu dívá. „Já jsem na to odborník, pane, buďte rád, že vám to někdo vysvětlí a nebuďte drzý,“ vzkázal.

Témata: Pavel Novotný Výměna manželek