Ewa Farna po pár dnech váhání: Koncert navzdory koronaviru!

Ewa Farna 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. března 2020 14:23

Ewa Farna tento týden přišla o možnost vystupovat na veřejnosti. Dnes ale fanoušky přece jen potěšila dobrou zprávou. Minimálně jeden koncert se jí nejspíš uspořádat podaří.

Ewa Farna už v úterý fanoušky informovala, že se jí dotkne zákaz akcí s účastí nad 100 lidí. Tehdy ještě prosila o klid k získání dalších informací. „Prosím, vyčkejme na více informací. Zatím toho moc nevíme. Ani třeba to, dokdy zákaz platí,“ konstatovala.

Momentálně je jasné, že se opatření budou spíše zpřísňovat, populární zpěvačka ale našla cestu, jak příznivcům v této složité situaci udělat radost. Našla totiž způsob, jak navzdory zákazu uspořádat vystoupení.

„Posledních pár dní jsme připravovali plán, jak Vám vynahradit ty přesunuté koncerty. Tak vám jeden zahrajeme, a můžete ho sledovat všichni! Zahrajeme Vám spolu s kapelou od 17 hodin na livestreamu ze zkušebny, přímo k Vám do obýváku!“ vzkázala dnes na instagramu.

Fanoušci se kromě ní mohou těšit i na koncerty kapely Mirai nebo písničkáře Pokáče. Koncept online koncertů, které se budou konat v období od 13. až 16. března a budou streamovány v reálném čase, vymysleli hudebníci společně se společností Coca-Cola.

Témata: Ewa Farna